Läger för Flickor -02 i Lomma Bjärred 6-7/4

Publicerat 11 april 2013 av Region Syd

I helgen den 6-7 april gick det andra SEB Next Generation lägret för 02 tjejerna av stapeln i anrika Lomma Bjärred hallen där b.la världsstjärnan och förre Davis Cup hjälten Henrik Sundström har fått sin tennis utbildning. Och precis som på sitt debutläger var tjejerna väldigt glada, samarbetsvilliga och taggade.

Stabilitet, kontroll och tydlig adressering i form av zonträning stod på programmet. Variation i tempo och förmågan att rycka i spelet med både korta och långa bollar likaså. Tjejerna klarade av övningarna med den äran och de fick visa prov på sina kunskaper med ett skriftligt grupparbete på söndagsförmiddagen. Två tuffa fyspass utomhus hann vi också med + en massa matchspel. Vill också här och nu passa på att tacka för den fina maten, laxlasangen var grymt god!

Ja, två dagar går förvånansvärt snabbt när man har kul och halvfem på söndagseftermiddagen var det dags för tjejerna att packa ihop sina grejer och bege sig hemåt. Förhoppningsvis lika glada, samarbetsvilliga och taggade som när de kom!

Tränarna, Ulf Persson och Mattias Claesson

Totalt 4 bilder.