Läger för Flickor -01 i Tabergsdalen 9-10/2

Publicerat 17 februari 2013 av Region Syd

I helgen 9-10/2 gick ytterligare ett SEB Next Generation läger av stapeln. Denna gången var det trevliga Tabergsdalens TK som gästades och 01 tjejerna som skulle grillas. På menyn stod serve, servereturer, taktiskt tålamod ( viljan och förmågan att hålla bollen diagonalt tills RÄTT tillfälle ges eller skapas att gå rakt) och som vanligt mycket matchspel

Då det var kallt med mycket snö gavs det också en strålande möjlighet att testa tjejernas pannben med ett fyspass utomhus. Något som togs emot med överraskande mycket glädje och entusiasm och sköttes med den äran utan vare sig gnäll eller klagande.

Efter närmare fem timmars tennis och en tröttande Melodifestival ( vår generella åsikt) var tjejerna tillräckligt trötta för att snabbt somna in.

Påföljande dag startades med en rask promenad. Sedan följde en god stärkande frukost och ytterligare närmare tre timmars matchspel. Passet avslutades med den populära övningen " Xbox". Sedan var det dags att packa ihop sakerna, åka hem och se fram emot nästa läger. Stort tack för att ni skötte er så fint tjejer! Vi ses förhoppningsvis snart igen!

Tränarna
Ulf Persson och Pontus Larsson

Totalt 2 bilder.