Läger för Flickor -02 i Nationellt läger i Jönköping 19-22/9

Publicerat 23 september 2015 av SvTF Läger

Höstens första nationella SEB Next Generation läger är avslutat. 10 flickor födda 2002 samlades lördagen den 19/9 för fyra dagars läger i Jönköping.

En nyhet var att vi bjöd in spelarnas tränare och föräldrar att vara med den första dagen på lägret i syfte att bl. a informera kring vad vi gör och hur vi tänker allmänt kring spelarutveckling.

Fredrik Johansson var på plats och pratade fysträning och skador samt gjorde en screening av rörlighet och stabilitet på alla spelare. Jonas Svensson som ansvarar för Teknikprojektet i Göteborg och Väst ledde en diskussion med tränarna kring tennisteknik. Jag informerade om våra aktiviteter och allmänt kring träning och tävling. Tillsammans med spelarnas tränare filmade vi även alla spelare. 

Dagarna var fyllda av träning och vi genomförde totalt sju träningspass. På banan var det mycket fokus på baser som precision, rörelse och balans samt serve och returer. Förutom screeningen genomförde vi två bra cirkelpass, vi har haft uppvakning med morgonjogg på mornarna och kört bra uppvärmningar inför alla pass. Tuffa och nyttiga dagar för tjejerna som gjorde ett mycket bra läger.

Spelare:

Frida Bostrand, Fair Play TK, Lea Forste Dinell, SALK, Viktoria Gavran, Fair Play TK
Emma Jeppsson, Växjö TS, Vilma Karlander, Lerums TK, Smilla Kjaergaard, SALK
Olivia Malm, Örebro TK, Angelina Melki, Farsta TK,
Maria Petrovic, Farsta TK, Vanessa Widell-Ersöz, Påvelund

Tränare: Micael Schjölin, Jonas Svensson, Fredrik Johansson, Fredrik Hörnell

 

Totalt 1 bild.