Läger för Flickor och pojkar -01-03 i Luleå 22-24/2

Publicerat 4 mars 2013 av Region Norr

Fredag

Alla spelare och ledare samlades på Luleå tennishall kl 17:30. Kl 18:00 började tennisträningen, fokus idag låg på bollsäkerhet från baslinjen. Efter det följde kl 20:00 fysträning med en mix av styrka och konditionsträning. Sedan var det duschning följt av kvällsfika och till sist övernattning i tennishallen.

Lördag

Frukosten stod klar kl 08:00. Kl 09:00 var alla nere på banorna för uppvärmning och efter det tennis med inriktning på teknik, främst serve och volley/smash. Efter två timmars tennis, följde en timmes fysträning med fokus på styrka. Lunch serverades direkt efter träningens slut. Pass två för dagen inleddes kl 15:00 och innehöll matchspel, både dubbel och singel, ett kortare fyspass med några konditionsövningar avslutade dagen. Middag åts sedan av ledare och spelare, följt av vila och lite filmtittande innan det var läggdags.

Söndag

Frukost kl 08:00. Kl 09:00 började tennisträningen och första timmen låg fokus på grundslagsteknik, efter det var det fysträning med tyngd på snabbhet. Den avslutande timmen av lägret innehöll olika lag och individuella övningar med tydliga tävlingsmoment, kl 12:00 avslutades lägret.Tack till alla inblandade och ett särskilt tack till SEB, SvTF och Luleå Tennisklubb.

Totalt 1 bild.