Läger för Flickor och pojkar -99-00 i Umeå 15-17/2

Publicerat 25 februari 2013 av Region Norr

Fredag

Vi samlades 17,30 och körde helgens första tennispass 18-21. Vi tränade mycket tempo och rörelse. Efter nedjoggning och stretching åkte vi till boendet där kvällsfika dukades fram och alla åt med god aptit.

Lördag

Klockan ringde tidigt då första träningspasset var 8-10. Bollsäkerhet, tempo och serve tränade vi mycket på. Efter avslutad tennisträning gick vi över till friidrottshallen, där vi körde 45 minuter fys. Koordination, sprint och bålstyrka hanns med.
Efter lunchen slappade alla någon timme innan det var dags för tennis igen. 15-18 krigade alla på banan och vi spelade mycket match. Fysen bestod av intervaller utomhus.När alla tränat på bra tyckte Jens att vi gjort oss förtjänta av pizza till middag och det sa ingen nej till.

Söndag

Tidig uppgång igen, då träningen återigen startade 8-10. Vi avslutade med blandat träning som bestod av taktik på banan, volleyövningar och poängspel. Helgen avslutades med lite gemensamt tennissnack och strax efter elva begav sig alla hemåt.Jens, Bertil, Niklas, Patrik och Markus tackar alla för en rolig helg!

Totalt 2 bilder.