Läger för Flickor och pojkar -05-06 i Borås 24-25/8

Publicerat 26 augusti 2019 av Region Göteborg

Lägret inleddes med presentation av de ansvariga tränarna Alexander Fager och Jesper Brunström. Detta följdes av en genomgång av lägrets tema, vilket var tempoväxling.

Den första dagen spenderade vi totalt 4 timmar på tennisbanan, där övningarna var gemensamma för alla deltagare. Vi tränare gick runt på de olika banorna och gav tips och rättelser. Största fokuset låg på att välja rätt läge när man ska gå in i banan och slå flackt, jämfört när man ska stå kvar och slå en hög boll med mycket top spin.

Utöver detta var gemenskapen en prioritet. Det spelades mycket "Alias" som spelet hette, vilket ledde till många underbara och roliga minnen som både eleverna och tränarna kommer ha med sig länge.

Dag 2 var en repetition av dag 1 där vi tränare ville se att eleverna verkligen förstod det vi hade övat på. Detta fick dom visa genom sitt sätt att spela. Jesper och jag gillade det vi såg. Lägret avslutades med David/Fed cup spel med blandade singlar och dubblar, samt 45 minuter stenhård fysträning. Det märktes att deltagarna var trötta, men ändå väldigt glada när lägret var slut.

Jesper och jag önskar många tack för detta läger och hoppas att se er alla i framtiden!