Läger för Flickor -06-08 i Kungälv 26-26/5

Publicerat 4 juni 2019 av Region Göteborg

Den 26e maj var det dags för läger på Kungälv tennisbanor. Lägret inleddes med en presentation av de ansvariga ledarna, Alexander Fager och Lisa Andersson samt en genomgång av lägrets tema. Temat var variation i spelet.

Efter lite uppvärmning och inbollning delades eleverna upp i två grupper, en med Lisa och en med Alex. Lisa fokuserade på kastade bollar för att öva upp rackethastighet och variation, medans Alex fokuserade på sätt att bryta av spelet. Till exempel med stoppbollar samt att ta bollen på uppstuds.

När första tennispasset blivit klart var det dags för lunch, gemenskap samt lite diskussion. Frågan som ställdes var vad spelarna gör för att visa att dom är seriösa. Det blev många intressanta svar, det viktigaste för oss denna dagen var att en seriös spelare är inte rädd att misslyckas utan försöker sitt bästa hela tiden.

Efter lunch var det dags för matchspel i olika former, följt av en timmes fys. Tjejerna på detta läger gjorde sina uppgifter hur bra som helst, stämningen var positiv och jag och Lisa hade ett leende på läpparna när vi gick därifrån. 

Tack allihopa för ett underbart läger!