Läger för Pojkar -07-08 i GLTK, Göteborg 22-23/12

Publicerat 7 januari 2019 av Region Göteborg

Detta läger var ett tvådagarsläger där de som ville fick möjlighet att bo över i tennishallen (GLTK). Tränare på lägret var Blago Talevski och Joel Svärdskog. 

Dagen inleddes med fys och Multi SkillZ för att sedan fortsätta med tennisträning. Det första tennispasset innehöll mycket fokus på grundslag samt volley/smash. I samband med matpaus hade spelarna också en frågesport. Eftermiddagens/kvällens tennispass bestod av poängspel, främst singel, innan det var dags för kvällsmackor. Kvällen avslutades med padel. 

Läs mer

Läger för Pojkar -06-07 i GLTK, Göteborg 21-22/12

Publicerat 7 januari 2019 av Region Göteborg

Detta läger var ett tvådagarsläger där de som ville fick möjlighet att bo över i tennishallen (GLTK). Tränare på lägret var Blago Talevski och Lisa Andersson. 

Dagen inleddes med fys och Multi SkillZ för att sedan fortsätta med tennisträning. Det första tennispasset hade fokus på grundslag samt volley/smash. I samband med matpaus hade spelarna också en frågesport. Eftermiddagens/kvällens tennispass bestod av poängspel, främst singel, innan det var dags för kvällsmackor. Kvällen avslutades med padel. 

Läs mer

Läger för Flickor -06-07 i GLTK, Göteborg 1/11

Publicerat 7 januari 2019 av Region Göteborg

Denna höstlovsdag samlades flickor födda 2006-2007 på GLTK för en lägerdag tillsammans med tränarna Lisa Andersson och Helena Thornadsson. 

Morgonen inleddes med en presentation och genomgång tillsammans med föräldrar för att därefter fortsätta med Multi SkillZ. Temat på träningsdagen var dubbel och både övningar och poängspel var inspirerade av dubbel. Vi tränade på olika positioner samt att våga gå på nät. 

Läs mer