Läger för Pojkar -04-05 i Växjö, Ready Play 24-25/3

Publicerat 23 april 2018 av Region Göteborg

12 göteborgskillar samlades i Växjö för ett läger med tema ”matchspel”. Innan lägret hade alla fått i uppgift att skriva ner en sak som de ville fokusera extra på i sitt spel under lägret och som de skulle våga träna på i matchspelsituation, vilket också lämnades in till ledarna.

Spelarna fokuserade generellt också på att vara positiva på banan och ha en bra attityd. Viktigt är ”spelet mellan bollarna”. Vidare jobbade vi med Fötter, Fokus och Fotarbete som är tre F som genomgår alla lägeraktiviteter.

Läs mer

Läger för Flickor -04-06 i Läger "Regionsutbyte" Väst-Öst-Göteborg 23-24/3

Publicerat 23 april 2018 av Region Göteborg

Detta läger var ett regionsutbyte mellan Tennis Göteborg, Tennis Väst och Tennis Öst. Totalt deltog 13 flickor från de tre regionerna. Alla matcher spelades med ”Play4More” vilket är det spelsätt som kommer att testas vid Next Generation Sverigefinal senare i sommar.

Viktigt för alla tjejerna att tänka på under hela utbytet var inställningen på banan och att vara positiv. De spelare som inte spelade match hade till uppgift att heja på sin lagkompis och i varje set var coaching tillåten. Kul att detta användes flitigt av tjejerna som gick in på banan och coachade sin kompis vid set-break i princip varje gång. En bana hade PlaySight och den användes under såväl fredagen som lördagen där alla spelade minst en match som filmades och kunde tas med hem.

Läs mer

Läger för Pojkar -06-07 i Göteborg, GLTK 14/4

Publicerat 14 april 2018 av Region Göteborg

Största läger nånsin med 25 starka och pigga killar som tyckte att tennisen är mycket viktigare än en sov morgon

Vi hade plats till 20 spelare men pga stort intresse för denna läger vi utökade för några platser till 

Läs mer