Läger för Pojkar -07-08 i GLTK 7-7/4

Publicerat 18 april 2019 av Region Göteborg

 

Lägret inleddes med en presentation av de ansvariga tränarna Alexander Fager, Lisa Andersson och Azra Handzar samt genomgång av lägrets tema. Temat var matchspel samt uppbyggnad av poäng.

Läs mer

Läger för Flickor och pojkar -05-06 i Borås 16-17/3

Publicerat 18 mars 2019 av Region Göteborg

Detta var ett tvådagarsläger för spelare födda 2005 och 2006 som tog plats på Borås Tenniscenter. Tränare på lägret var Alexander Fager och Christian Bergström.

Dagen inleddes med genomgång av temat (tempoväxling) för att sedan fortsätta med tennisträning. Detta första tennispasset hade fokus på grundläggande övningar med mycket fokus på slice. I samband med mellanmål hade spelarna en frågesport samt en öppen diskussion med tränarna angående frågan "Vad gör du för att visa att du är seriös?". Dagen avslutades med ytterliggare ett tennispass där poäng och matchspel nu blandades in. Kvällen avslutades med gemensam middag.

Läs mer

Läger för Pojkar -07-08 i GLTK, Göteborg 22-23/12

Publicerat 7 januari 2019 av Region Göteborg

Detta läger var ett tvådagarsläger där de som ville fick möjlighet att bo över i tennishallen (GLTK). Tränare på lägret var Blago Talevski och Joel Svärdskog. 

Dagen inleddes med fys och Multi SkillZ för att sedan fortsätta med tennisträning. Det första tennispasset innehöll mycket fokus på grundslag samt volley/smash. I samband med matpaus hade spelarna också en frågesport. Eftermiddagens/kvällens tennispass bestod av poängspel, främst singel, innan det var dags för kvällsmackor. Kvällen avslutades med padel. 

Läs mer