Läger för Flickor och pojkar -05-06 i Borås 24-25/8

Publicerat 26 augusti 2019 av Region Göteborg

Lägret inleddes med presentation av de ansvariga tränarna Alexander Fager och Jesper Brunström. Detta följdes av en genomgång av lägrets tema, vilket var tempoväxling.

Den första dagen spenderade vi totalt 4 timmar på tennisbanan, där övningarna var gemensamma för alla deltagare. Vi tränare gick runt på de olika banorna och gav tips och rättelser. Största fokuset låg på att välja rätt läge när man ska gå in i banan och slå flackt, jämfört när man ska stå kvar och slå en hög boll med mycket top spin.

Läs mer

Läger för Pojkar -04-06 i Region Öst 13-13/8

Publicerat 14 augusti 2019 av Region Öst

Under tisdagen samlades 8 st killar på Holmen Tennis Park för att träna och utvecklas tillsammans. Dagen inleddes med en uppvärmning - fotboll. Efter uppvärmningen fortsatte passet med säkerhetsövningar. Därefter fokuserade vi på: tempoväxlingar och öppna banan med en cross/kort cross. I mitten av passet fyllde vi på med energi då bananer, päron och mackor serverades. 

Andra delen av passet fokuserade vi på matchspel i både singel och dubbel: Davis Cup. 

Läs mer

Läger för Flickor -04-06 i Region Öst 12-12/8

Publicerat 14 augusti 2019 av Region Öst

Under måndagen samlades 12 st tjejer på Holmen Tennis Park för att träna och utvecklas tillsammans. Dagen inleddes med en uppvärmning. Tyvärr började regnet ösa ner och vi fick flytta in till racketcentret. Där fortsatte passet som inleddes med några säkerhetsövningar. Därefter fokuserade vi på: tempoväxlingar och öppna banan med en cross/kort cross. I mitten av passet fyllde vi på med energi då bananer, päron och mackor serverades. 

Andra delen av passet fokuserade vi på matchspel i både singel och dubbel. 

Läs mer